No 9 Vannmelonen - Skoleveien 3 - 18. juni 2014

No 9 Vannmelonen – Skoleveien 3 – 18. juni 2014

Fortelling No 9  Vannmelonen
Sted: Skoleveien 3
Dato: 18. juni 2014
Aktivister: ÅGG 010

No 8 Vannmelonen -  - Skoleveien 3

No 8 Vannmelonen – – Skoleveien 3

Begrunnelse: Utenfor det gule lokalet til kommunen (teknisk etat) i Skoleveien 3 ble det i sin tid satt ut bord og benker av massivtre – til alment bruk. Disse benyttes blant annet av kommunens egne ansatte til utespisested og pauser. En av trebenkene har vært ødelagt i ukesvis. Like bortenfor ligger et trafikkskilt henslengt, snart i to uker. Vannmelonen er satt ut som et lite diskré hint om at det er på tide å gjøre noe både med benk og skilt.
Hva som er gjort: ÅGG 010 plantet Tagetes i en potte laget av skallet til en vannmelon. Det hele resikulertbart og velegnet til kompost.
Planter og frukt: Tagetes (Tagetes) og Vannmelon (Citrullus lanatus).
Blomsterfortellingens videre historie: Dagen etter stuntet ble planten satt på bordet. Under Ås martnan ble planten fjernet, og har siden vært borte.

25. juni var den ødelagte benken fjernet, noe Ås geriljagartnere er glade for. Vi regner med at benken kommer tilbake i reparert stand før sommeren er over. Skiltet er også flyttet, og er nå satt opp mot veggen til teknisk etat, svært iøynefallende for forbipasserende. Første skritt er tatt. Nå gjenstår det å ta skrittet helt ut og flytte skiltet til rette vedkommende forvaltningsetat.